Aktiviti Tahun 2011ORENTASI ASRAMA
Orentasi Asrama diadakan pada 2 Januari 2011. Orentasi ini bertujuan mewujudkan siraturahim antara penghuni-penghuni asrama terutamanya yang baru menginap di asrama ini. 
_____________________________________________________________


MAULIDUR RASUL
Sambutan Maulidur Rasul telah diadakan pada 20 Febuari 2011. Sambutan diadakan bagi menyambut hari Keputeraan Nabi Muhammad S.A.W. 


_____________________________________________________________
PROGRAM EARTH HOUR
Program Earth Hour diadakan pada 25 Mac 2011. Program ini diadakan bagi menyahut seruan dunia supaya sifar penggunaan elektrik dalam masa satu jam. Sehubungan dengan itu, keseluruhan asrama tidak menggunakan sebarang penggunaan elektrik selama 1 jam.. :-)
_____________________________________________________________


SAMBUTAN MAJLIS HARI JADI BULAN JANUARI-APRIL


Majlis sambutan hari jadi diadakan pada 5 April 2011. Sambutan ini bertujuan bagi meraikan penghuni-penghuni asrama yang menyambut hari lahir pada bulan Januari. Febuari, Mac dan April... :-)
________________________________________________________________________
GOTONG ROYONG PERDANAGotong Royong Perdana diadakan pada 14 Januari 2011 iaitu semasa cuti Hari Keputeraan Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan. Selain daripada gotong-royong perdana, asrama puteri juga akan melakukan gotong-royong dorm. Gotong-royong dorm diadakan sepanjang tahun iaitu setiap hujung minggu (Ahad minggu pelajar tidak balik)